Systemisk Opstilling og Familieopstilling

ISFO er et dynamisk centrum for Opstillingsmetoden med et højt fagligt niveau

Familieopstilling og Systemisk Opstilling bliver mere og mere anerkendt og efterspurgt. Søger du personlig udvikling, inspiration, eller er du blot nysgerrig eller vil vide mere, finder du det her. Vi er et etableret uddannelsessted, som formidler Opstillingsmetoden inden for stort set alle faggrupper, som arbejder med mennesker. Det er vores erfaring, at budskabet udadtil skal stemme overens med værdigrundlaget indadtil. Vi håber du finder, hvad du søger.

ISFO  udbyder en række forskellige uddannelser i Opstillingsmetoden, så vi kan imødekomme den stigende efterspørgsel og en bred vifte af kompetencer og faglighed. Liv Dhanyo Thommesen er grundlægger og leder af ISFO.

Inden for Systemisk Opstilling og Familieopstilling tilbyder vi:

Se vores liste over certificerede Opstillere, som har minimum 3 års uddannelse bag sig.

TEMAAFTENER

KLIK HER

Temaaftener hos ISFO indenfor Systemisk Opstilling og Familieopstilling

WORKSHOPS

KLIK HER

Workshops hos ISFO indenfor Opstillingsmetoden

Aktuelle rabatter

Tilmeld dig Basisuddannelsen og betal det fulde beløb senest den 1. december og få kr. 1.000 i rabat. Læs mere herunder.

Få 50% i rabat til temaaften Find dit kald, d. 17. december. Tast KALD ved tilmelding.

Vil du holdes opdateret om vores forskellige aktiviteter og gratis arrangementer, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. I nyhedsbrevet kan du også læse, når vi har rabat på arrangementer eller udbyder Early Bird-priser på vores uddannelser.

Opstillingsmetoden styrker og arbejder med relationer

Hos ISFO er mennesket og relationen i centrum. I vores verdensbillede ser vi, at mennesker konstant indgår i og påvirkes af de relationelle sammenhænge den enkelte er en del af. Gennem kvaliteten i den måde vi møder mennesker på, skaber og påvirker vi hinanden.

Med andre ord:  Vi er relationelle mennesker, som trives i konstruktive fællesskaber.

Disse fællesskaber befrugter individet og er essensen af det, Systemisk Opstilling, Familieopstilling og Organisationsopstilling handler om.

Se et lille udsnit af videoer fra ISFO. Du finder mange flere på vores Youtube kanal

Lise Kramer Schmidt fortæller om, hvordan hun bruger Opstillingsmetoden i sit arbejde med børn og unge i skoler.

Zøsser Saerens fortæller om hvad Familieopstilling har betydet for hende, og hvordan hun som psykoterapeut bruger metoden i sit arbejde.

Liv Dhanyo Thommesen fortæller om hvad Familieopstilling er og hvordan man kan bruge metoden.