fbpx

En mester indenfor Systemisk OpstillingEn af de helt store pionerer indenfor Familieopstilling og Systemisk Opstilling

Det er en udsøgt glæde, at Albrecht Mahr igen kommer til Danmark. Albrecht har i en lang årrække været en tilbagevendende hovedunderviser på ISFO’s kurser, hvor han har formidlet sine store erfaring og visdom indenfor Familieopstilling og Systemisk Opstilling.

Albrecht er oprindelig uddannet læge og psykiater, og specialiserede sig indenfor de psykoterapeutiske traditioner sideløbende med en meditativ praksis. Albrecht har sidenhen fordybet sig i udvikling og forvandling af den menneskelige bevidsthed og kontakten med vores essentielle kerne.

Helt fra start, da Bert Hellinger udviklede Familieopstilling og siden hen Systemisk Opstilling, var Albrecht med. Han har sidenhen været med til at udvikle metoden og er for mange en af de absolut største kapaciteter indenfor metoden.

Der er muligt for at møde Albrecht, blive inspireret og opleve, hvordan stor menneskelig erfaring, dybde og høj faglighed skaber de bedste rammer for Systemisk Opstilling og Familieopstilling.

Workshoppen med Albrecht Mahr henvender sig både til personer med erfaring inden for Opstillingsmetoden såvel som nye.

At vokse som voksen med Systemisk Opstilling

En definitionen på Systemisk Opstilling er at bringe bevidst forståelse ind i vores fysiske, følelsesmæssige og mentale væren og trivsel. Konkret betyder det at forvandle ubevidst identifikation med familiemedlemmer eller forfædre til et bevidst forhold til dem og til os selv. Denne workshop handler om hvordan man frisætter krop og sjæl fra slægtens traumer, skyld, skam og eksistentiel smerte, så man med taknemmelighed kan modtage livets gaver.

Fordyber vi os i vores eksistentielle indre og varetager de mange aspekter og niveauer af vores historie, som vi er under indflydelse af, vil vi vokse ud af ubevidste og fastholdende identifikationer og begynde at vokse som voksen, så vores væren og potentiale kan udfolde sig.

Sker dette med nærværende iagttagelse, vil vores sind helt naturlig og oprigtige tilbøjelighed til at bevæge sig ind i rummet af det ubetingede eller spirituelle dimension af vores bevidsthed. Det ubetingede og åndelige er frit og har ingen agenda. Vi er ud over fastholdelse og “sådan er jeg nu engang”. Der er udelukkende ’væren’ som roligt åbenbarer sig for os, med indelighed og åbenhed. Det er her den store frihed befinder sig. Denne tilstand venter på os. Det er vores inderste og mest naturlige væren.

Der er ikke nogen hurtig vej hertil, men ved oprigtig åbent nærvær åbner denne dimension sig. Vores umiddelbare livsomstændigheder er døråbningen til vores indre essens. Dette er at vokse som voksen. 

Hvad får du med fra workshop i Familieopstilling med Albrecht Mahr

På denne workshop er ethvert personligt spørgsmål velkomment, som eksempelvis konflikter i vores relationer, på arbejdspladsen eller vores fysiske skavanker. Vi vil undersøge situationens iboende spirituelle spørgsmål, som gemmer sig i udfordringen. Gennem Systemisk Opstilling  teori om bevidsthed samt øvelser, der understøtter bevidstheden om, hvordan det betingelsesløse skinner gennem det betingede, går vi på opdagelse i det indre. Vi vil dele de mange muligheder og glæden ved at vokse endnu mere som voksen, som ved at at smile og grine – selv under vanskelige omstændigheder.

PRAKTISKE OPLYSNINGER:

Datoer: 28. – 30- aug. 2020
Tidspunkter: Kl. 10 – 18 alle dage
Sted: København.
Pris: Kr. 4.500,-

Undervisningen foregår på engelsk og er åben for alle interesserede.