fbpx

Angst æder sjæle

– at finde vejen hjem    

Familieopstilling tager fat om symptomerne bag angstFamilieopstilling har vist sig at være en meget virksom metode til at afdække de underliggende dynamikker, som angsten har rod i. Hvis man ser på det igennem Familieopstillingens optik vil man anskue angsten som et symptom, der ikke kan fjernes gennem medicinering.

Eksempelvist hjælper det kun kortvarigt at lindre smerten ved at have trådt et glasskår op i foden gennem indtagelse af smertestillende medicin. Det er nødvendigt at finde de bagvedliggende årsager, som bringer angst i spil i menneskers liv. Man må med andre ord få glasskåret ud af foden for at få smerten til at forsvinde.

Alle angst typer kan bearbejdes med Familieopstilling

Alle typer af angst kan bearbejdes med Familieopstilling, da man ikke kun søger at fjerne angsten, men netop finde dens udspring, så angsten kan tages op ved roden.

På denne temaaften vil der være et kort oplæg, hvor vi ser på baggrunde for angstsymptomer og hvordan man med Familieopstillinger kan skabe mulighed for opløse angsten eller reducere dens indflydelse på menneskers trivsel og livskvalitet. Herefter følger en oplevelsesorienteret del, som giver deltagerne mulighed for at mærke, hvor virkningsfuld metoden er og hvor effektiv den kan skabe betydningsfulde forandringer.

Blog: Angst kan nedarves gennem generationer og bearbejdes med Familieopstilling

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: Mandag den 12. okt. kl.19.00 – 21.30
Sted: Thorvaldsensvej 3, baghuset 1.sal
Pris: Kr. 200 betales ved tilmelding
Vært: Liv Dhanyo Thommesen.