Find dit kald i livet – de store spørgsmål

At finde sit kald er som at åbene en dør ind til et rum fyldt med lys og potentialeAt finde vores kald rummet et af livets helt store eksistentielt spørgsmål:

  • Hvorfor er vi her?
  • Hvad skal vi bruge vores liv til?
  • Hvad er meningen med livet?

Svaret på dette spørgsmål er ikke altid let at finde og forklaringerne hertil kan være flere. Det er mødestedet for vores psykologiske og biografiske identitet og vores spirituelle længsel. Når dette spørgsmål toner frem i livet, er det helt essentielt at begynde rejsen.

Vores familiære prægninger, traumer, livserfaringer, sociale og kulturelle erfaringer bremser det flow, som forsøger at bryde igennem. Opstillingsmetoden som Familieopstilling og Systemisk Opstilling er enestående veje til at finde ind til vores kald i livet.

At finde vores kald med Opstillingsmetoden

Når vi bliver opmærksomme på kombinationen af vores potentialer, erfaringer, intuition og længsler opstår en drivkraft så stærk, at den kan rykke os ud af utilfredsstillende livsomstændigheder og tilbage til vejen mod det liv eller den karriere, som ligger i forlængelse af vores dybere kald og mission i tilværelsen.

Denne aften vil hjælpe dig til at tage et første skridt i en helt ny retning. Vi vil starte med et teoretisk oplæg, hvorefter deltagerne får mulighed for at tage fat på egne temaer.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: Onsdag den 26. feb. kl.19.00 – 21.30
Sted: Thorvaldsensvej 3, baghuset 1.sal
Pris: Kr. 200 betales ved tilmelding
Vært: Liv Dhanyo Thommesen