fbpx

Find dit kald – om livets helt store spørgsmål

At finde sit kald er som at åbene en dør ind til et rum fyldt med lys og potentialeAt finde vores kald rummet livets helt store eksistentielt spørgsmål:

  • Hvorfor er vi her?
  • Hvad skal vi bruge vores liv til?
  • Hvad er meningen med livet?

Svarene på disse spørgsmål er ikke lette at finde. Vi må søge indad. De findes i mødestedet mellem vores psykologiske og biografiske identitet samt spirituelle længsel.

Når vi stiller os selv spørgsmål som ovenstående er det ofte fordi en mere eksistentiel længsel i livet toner frem. Her er det vigtigt blot at lytte … for så begynder vores rejse helt af sig selv.

Når eksistentielle temaer i livet bliver slået an, vil det ofte aktivere familiemæssige prægninger, svigt, traumer, livserfaringer, sociale og kulturelle normer, m.m., som vil bremser det flow, som forsøger at bryde igennem. Det er nødvendigt, at forholde sig til disse forhindringer. Familieopstilling og Systemisk Opstilling er oplagte metoden til at bearbejde forhindringer og skabe en mere afklare og styrke retningen mod at udfolde, integrere og leve sit kald i livet.

At finde vores kald med Opstillingsmetoden

Når vi bliver opmærksomme på kombinationen af vores potentialer, erfaringer, intuition og længsler opstår en drivkraft så stærk, at den kan rykke os ud af utilfredsstillende livsomstændigheder og tilbage til vejen mod det liv og karriere, som ligger i forlængelse af vores dybere kald og mission i tilværelsen.

Denne aften vil hjælpe dig til at tage et første skridt i en helt ny retning. Vi vil starte med et teoretisk oplæg, hvorefter alle får mulighed for at tage fat på egne temaer.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: Tirsdag den 30. marts kl.19.00 – 21.30
Sted: Thorvaldsensvej 3, baghuset 1.sal
Pris: Kr. 200 betales ved tilmelding
Vært: Liv Dhanyo Thommesen