fbpx

Fra fortabt til fri – at ændre uhensigtsmæssige mønstre

Nogle gange kan vores til tider negative tanker om os selv have rod i dybere mønstre Fra negative tanker til vækst med Familieopstillingfra barndom og familiens normer. De kan være som et kæp i livets hjul og forhindre os i at folde vores potentialer ud og leve i frihed med at være den vi er. Vi kan ikke komme til fuldt ud at leve det liv, vi dybest set længes efter. Det kommer til udtryk i vores tanker, overbevisninger og forestillinger om os selv. Det påvirker vores tanker om os selv og vores måde at være med andre mennesker på.

Familieopstilling og Systemisk Opstilling kan med sin praktiske form påvirke vores negative selvbillede positivt, så vi kan skabe en ønsket forandring. Vores tanker og forestillinger er ofte gamle konstruktioner, som ikke har hold i vores nutidige virkelighed. De tjente et formål engang, men er ikke længere i overensstemmelse med vores nutidige liv og virkelighed.

Oplev hvordan du med Familieopstilling kan komme de negative tanker til livs.

Denne aften vil vi gå på opdagelse i de mønstre, som begrænser os, så vi kan kigge på dem, vende og dreje dem og forstå deres funktion i vores liv. Kig forbi – og få værktøjer til at bryde og få fat i dine potentialer.

Der vil være et teoretisk oplæg, hvorefter vi vil gå på opdagelse i at bryde med vores vores egne begrænsende overbevisninger ved hjælp af Opstillingsmetoden.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Tid: Tirsdag den 10. nov. kl. 19.00 – 21.30
Sted: ISFO, Thorvaldsensvej 3,
baghuset 1. sal, 1871 Frederiksberg C
Pris: Kr. 200 som betales ved tilmelding.
Aftenen ledes af: Julie Claësson