fbpx

Glædens alkymi – at afkode vejen til det gode liv


Vi kan alle nikke genkende til at ønske glæde og lykke i livet. For os selv ogSom dette barn har vi alle glæde og lykke i os. for dem vi elsker. For nogle ser det ud til at være let, mens det for andre bliver en opgave for livet.

 

Hvordan kan det være, at det er en udfordring for nogle og ikke for andre?

For tusinder af år siden måtte vores forfædre kæmpe for at overleve. De negative oplevelser blev deres pejling væk fra katastrofe, død og ødelæggelse.

Den nyere forskning om hjernen giver os inspirerende forståelse for, hvordan vi stadig er under indflydelse af vores forfædres orientering mod det farlige. Det fastholder os i en orienteret væk-fra det uønskede i stedet for hen-imod det ønskede og positive. Denne nye viden viser os ligeledes, hvordan vi healer gamle sår, øger motivationen og håndterer udfordringer i livet.

Med ganske enkelte virkemidler kan vi skabe positive forandringer i livet. Det er tankerne, som skaber hjernen, som igen skaber sindet. Glæden ligger på lur og vil gerne findes af os. Det er ikke svært – vi skal bare vide, hvor vi skal lede.

Velkommen til temaaften for alle om vejen til glæde og lykke, som indeholder:

  • Et oplæg om glæde, hjernen og Familieopstilling.
  • En kort guidning om at finde glæden i os selv.
  • En praktisk oplevelse, som giver konkrete erfaringer.
  • Tid til spørgsmål og guidning.

På denne aften tager vi udgangspunkt i hvorledes Familieopstilling og Systemisk Opstilling positivt og effektivt kan støtte hjernen og dermed os selv, så vi kan skabe de ønskede positive forandringer i vores liv, som vi længes efter og har brug for.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: Tirsdag d. 26. feb. kl.19.00 – 21.30
Sted: Thorvaldsensvej 3, baghuset 1.sal
Pris: Kr. 200 betales ved tilmelding
Vært: Liv Dhanyo Thommesen