fbpx

Mindfulness og Systemisk Opstilling

En aften hvor vi kombinerer Mindfulness og Systemisk Opstilling. Mindfulness er efterhånden blevet en del af mange menneskers hverdag – og med god grund. Mindfulness har veldokumenterede effekter En buddhafigur, som viser hvilken ro man også kan få med Systemisk Opstillingpå blandt andet stress, depression, angst, tankemylder, smerter, søvn og er desuden velegnet til at bryde med uhensigtsmæssige mønstre og dårlige vaner. Samtidig er det en nøgle til at åbne for sindets naturlige iboende ressourcer, potentialer og livsglæde.

Ved at være opmærksom og tilstede i NU’et, trænes bevidstheden til at observere frem for at vurdere, hvilket giver ro og begrænser de ofte påtrængende indre dialoger, som kan forstyrre sindet i dagligdagen. Når vi er nysgerrigt observerende frem for vurderende, opstår muligheden for at gøre ubevidste reaktioner og handlinger til bevidste, hvorefter der skabes mulighed for autentiske forandringer.

Oplev kombinationen Mindfulness og Systemisk Opstilling

Vi vil denne aften bruge Systemisk Opstilling til at gå på opdagelse i Mindfulness, krop, sind og hjerte og skabe øjeblikke af ro, nærvær og at være med det som er tilstede.

Aften vil bestå af mindre oplæg, guidet meditation og øvelser i mindre grupper.

 

Praktiske oplysninger

Dato: Tirsdag den 6. april kl.19.00 – 21.30
Sted: Thorvaldsensvej 3, baghuset 1.sal
Pris: Kr. 200 betales ved tilmelding
Vært: Liv Dhanyo Thommesen