fbpx

Tilbage til rødderne – Shamanisme og Systemisk Opstilling

Vi forener på denne aften Shamanisme og Systemisk Opstilling. Shamanisme findes over hele verden og er en spiritual praksis for healing, kraft og vision, som styrker forbindelsen mellem mennesker og natur. Shamanisme er oprindeligt et gammelt sibirisk ord, men flere kulturer har sin egen magisk-spirituelle tradition. Shamanisme går ca. 15.000 år tilbage i tiden, men fund af shamanistiske redskaber peger på en 40.000 år gamle ur-religion.

I den shamanistiske tradition erfares indsigt og erkendelse indefra i modsætning til at tro, som er noget der styres udefra og fra andre. Der er ingen regler og ingen som er indehaver af sandheden. Der en ingen præster, der bestemmer og det er ikke en religion. Shamanisme er oplevelsesorienteret – uden teori og skrifter. Det er en personlig udviklingsvej, som man selv må rejse.

Shamanistisk fordybelse har en enestående, kraftfuld og direkte tilgang til ritualer. Forenet med Systemisk Opstilling lukkes der op for en unik tilgang til dybe indsigter og en direkte vej til kraft, kærlighed og indsigt fra slægten og tidligere generationer.

I løbet af aftenen vil vi gå på opdagelse i:

  • Oververdenen, underverdenen og mellemverdenen.
  • Liv & død.
  • Fortid, nutid og fremtid.
  • Forfædre.
  • Kraftdyr.

Velkommen til en aften om Shamanisme og Systemisk Opstilling, hvor vi forener en spirituel tradition med den Systemiske Opstllings håndgribelighed. Det er stort, stærkt og smukt!

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: Tirsdag den 22. sept. kl.19.00 – 21.30
Sted: Thorvaldsensvej 3, baghuset 1.sal
Pris: Kr. 200 betales ved tilmelding
Vært: Liv Dhanyo Thommesen