fbpx

 Sygdommens skjulte budskab – og dynamikkerne bag

Vi kender alle til at være syge, men nogle gange er der ting der bidder sig fast. En smerte der er tilbagevendende eller måske vi bliver ramt af en mere alvorlig sygdom. Sygdom er ikke blot noget, vi er genetisk disponeret for – heldigvis kan man sige – for så kan vi faktisk gøre noget aktivt for at forbedre livskaliteten. 

Systemisk Familieopstilling har et helt anderledes og radikalt fornyet perspektiv på sygdom, som vi vil komme ind på denne aften, som vil være praksisorienteret og bestå at små opstillinger, hvor alle deltagere får mulighed for at gå på opdagelse i deres egne sygdoms problematikker.

Vi sætter lys på de dynamikker og indsigter – og dermed DEN SKJULTE VISDOM – der kan gemme sig i symptomer eller sygdom. Glæd dig til en aften, hvor du vil blive beriget med større forståelse og ikke mindst nysgerrighed omkring dig selv og din udfordring mht. et sygdomsforløb.

På denne temaaften vil vi gå på opdagelse i sygdom set med de systemiske briller. Din sygdom kan nemlig have helt andre oprindelsesårsager end du umiddelbart har fantasi til at forestille dig.

Jane Bruus har en særlig nysgerrighed og interesse for sygdomsområdet set i den systemiske optik. Blandt andet fordi hun for 5 år siden fik en cancerdiagnose, og selv har gjort brug af Familieopstilling til at afdække og forløse de dynamikker, temaer og indsigter, der lå gemt i sygdommen – og med gode resultater. 

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: Onsdag den 9. sept. kl.19.00 – 21.30
Sted: Thorvaldsensvej 3, baghuset 1.sal
Pris: Kr. 200 betales ved tilmelding
Sygdom og Familieopstilling
Vært: Jane Bruus, certificeret systemisk Familieopstiller, uddannet pædagog og babymassageinstruktør.