Tilbage til rødderne – Shamanistiske Opstillingsprocesser

Shamanisme findes over hele verden og er en spiritual praksis for healing, kraft og vision, som styrker forbindelsen mellem mennesker og natur. Shamanisme er oprindeligt et gammelt sibirisk ord, men flere kulturer har sin egen magisk-spirituelle tradition. Shamanisme går ca. 15.000 år tilbage i tiden, men fund af shamanistiske redskaber peger på en 40.000 år gamle ur-religion.

I den shamanistiske tradition erfares indsigt og erkendelse indefra i modsætning til at tro, som er noget der styres udefra og fra andre. Der er ingen regler og ingen som er indehaver af sandheden. Der en ingen præster, der bestemmer og det er ikke en religion. Shamanisme er oplevelsesorienteret – uden teori og skrifter. Det er en personlig udviklingsvej, som man selv må rejse.

Shamanistisk fordybelse har en enestående, kraftfuld og direkte tilgang til ritualer. Forenet med Opstillingsmetoden lukkes der op for en unik tilgang til dybe indsigter og en direkte vej til kraft, kærlighed og indsigt fra slægten og tidligere generationer.

I løbet af aftenen vil vi gå på opdagelse i:

  • Oververdenen, underverdenen og mellemverdenen.
  • Liv & død.
  • Fortid, nutid og fremtid.
  • Forfædre.
  • Kraftdyr.

Velkommen til en aften, hvor vi forener Opstillingsmetoden med Shamanisme. Det er stort, stærkt og smukt!

 

Praktiske oplysninger

Dato: Tirsdag den 5. marts 2019  kl.19.00 – 21.30
Sted: Thorvaldsensvej 3, baghuset 1.sal
Pris: Kr. 200 betales ved tilmelding
Vært: Liv Dhanyo Thommesen