Workshop med Ursula Franke & Thomas Bryson

De internationalt anerkendte Opstillerer kommer jævnligt til Danmark og deler ud af deres nærvær, varme og store kompetencer inden for Opstillingmetoden. De vil foruden at introducere deres arbejde med Opstillingsmetoden også komme ind på områder som nærvær, traumer og tilknytning og dele ud af deres erfaringer på disse områder.

Datoer for kommende workshops bliver opslået her, når de foreligger.

Deres næste forløb i Danmark er et efteruddannelsesforløb for Facilitatorer. Læs mere ved at klikke her.

Lær mere om Ursula & Tom her:

Ursula Franke-Bryson
Ursula har som den første skrevet en ph.d. i Systemisk Opstilling. Hun er desuden forfatter til bøgerne “The River Never Looks Back”,
som sporer metodens rødder tilbage i tiden, og “In my Mind’s Eye”, som omhandler Opstillingsarbejdet i den individuelle kontekst. Ursula er desuden medredaktør til Conexao Sistemica Sul – et tidsskrift om Systemisk Opstilling.

Sammen med Thomas Bryson afholder hun kurser og uddannelsesmoduler i Familieopstilling og Systemisk Opstilling i Tyskland, Holland, Spanien, Sydamerika, Sydafrika, Danmark og mange steder i Europa og Asien. Ursula har desuden klienter i sin private praksis i München, Tyskland. Ursula Franke har siden 2008 indgået i den faste lærerstab på ISFO.

Thomas Bryson
Ud over sine mangeårige færdigheder indenfor Systemisk Opstilling er Thomas med sin jordforbunden varme, dybe menneskelige indsigter, faglige kompetence en værdsat underviser, som i en årrækek har været tilknyttet ISFO. Thomas henter sin særlige viden fra tre primære områder:

• Arbejdet med død og terminale patienter som hospice sygeplejerske.
• Træning og praksis indenfor Zen-buddhismen.
• Aikido som nærværstræning.

Thomas er fortatter til bogen: Encounters with death – om Trauma, trancer og Transformation.

Læs samtale med Ursula Franke fra Magasinet Forbindelser: Klik her.

Se video, hvor Ursula taler om Traumer:

ISFO er priviligerede i at Ursula Franke-Bryson og Thomas Bryson er en del af de faste undervisere hos ISFO. Se deres video om Transformation og spiritualitet, som er en del af deres undervisningstemaer i  Danmark.