Workshop med Ursula Franke & Thomas Bryson

De internationalt anerkendte Opstillerer kommer igen til Danmark og deler ud af deres nærvær, varme og store kompetencer inden for Opstillingmetoden.

Programmet for dagene er – foruden en introduktion til Ursula Frankes og Tom Brysons arbejde med Opstillingsmetoden – også at komme ind på områder som nærvær, traumer og tilknytning samt deres erfaringer på disse områder.

København

Dato: 19. – 21. oktober 2017.

Pris: Kr. 3.500 (Depositum på 700 kr. betales ved tilmelding)

Tilmelding: Da vores bookingsystem er nede bedes I sende en mail til anja@isfo.dk.

Workshoppen foregår på engelsk.

Ursula Franke-Bryson
Ursula har som den første skrevet en ph.d. i Systemisk Opstilling. Hun er desuden forfatter til bøgerne “The River Never Looks Back”,
som sporer metodens rødder tilbage i tiden, og “In my Mind’s Eye”, som omhandler Opstillingsarbejdet i den individuelle kontekst. Ursula er desuden medredaktør til Conexao Sistemica Sul – et tidsskrift om Systemisk Opstilling.

Sammen med Thomas Bryson afholder hun kurser og uddannelsesmoduler i Familieopstilling og Systemisk Opstilling i Tyskland, Holland, Spanien, Sydamerika, Sydafrika, Danmark og mange steder i Europa og Asien. Ursula har desuden klienter i sin private praksis i München, Tyskland. Ursula Franke har siden 2008 indgået i den faste lærerstab på ISFO.

Thomas Bryson
Ud over sine mangeårige færdigheder indenfor Systemisk Opstilling er Thomas med sin jordforbunden varme, dybe menneskelige indsigter, faglige kompetence en værdsat underviser, som i en årrækek har været tilknyttet ISFO. Thomas henter sin særlige viden fra tre primære områder:

• Arbejdet med død og terminale patienter som hospice sygeplejerske.
• Træning og praksis indenfor Zen-buddhismen.
• Aikido som nærværstræning.

Thomas er fortatter til bogen: Encounters with death – om Trauma, trancer og Transformation.

Læs samtale med Ursula Franke fra Magasinet Forbindelser: Klik her.

Se video hvor Ursula taler om Traumer:

ISFO er priviligerede i at Ursula Franke-Bryson og Thomas Bryson er en del af de faste undervisere hos ISFO. Se deres video om Transformation og spiritualitet, som er en del af deres undervisningstemaer i  Danmark.