BookingWizz for WordPress License Key Validation

Step 3 of 3
To finish the installation please enter your valid codecanyon license key and codecanyon username which comes in receipt with your purchase of our script.
Don't worry, you will be prompted to do this only once.

Please don't forget that for EVERY INSTALLATION of this script you need to get separate license from codecanyon.net (by purchasing our script, each purchase equals to 1 additional license, as stated in Envato Licensing Terms)

(original BookingWizz license key)

(exact username of account which purchased BookingWizz)

(domain which will have final license associated with)

Workshop med Ursula Franke & Thomas Bryson

De internationalt anerkendte Opstillerer kommer igen til Danmark og deler ud af deres nærvær, varme og store kompetencer inden for Opstillingmetoden.

Programmet for dagene er – foruden en introduktion til Ursula Frankes og Tom Brysons arbejde med Opstillingsmetoden – også at komme ind på områder som nærvær, traumer og tilknytning samt deres erfaringer på disse områder.

København

Dato: 19. – 21. oktober 2017.

Pris: Kr. 3.500 (Depositum på 700 kr. betales ved tilmelding)

Tilmelding: På BOOKING-linket til højre.

Workshoppen foregår på engelsk.

Ursula Franke-Bryson
Ursula har som den første skrevet en ph.d. i Systemisk Opstilling. Hun er desuden forfatter til bøgerne “The River Never Looks Back”,
som sporer metodens rødder tilbage i tiden, og “In my Mind’s Eye”, som omhandler Opstillingsarbejdet i den individuelle kontekst. Ursula er desuden medredaktør til Conexao Sistemica Sul – et tidsskrift om Systemisk Opstilling.

Sammen med Thomas Bryson afholder hun kurser og uddannelsesmoduler i Familieopstilling og Systemisk Opstilling i Tyskland, Holland, Spanien, Sydamerika, Sydafrika, Danmark og mange steder i Europa og Asien. Ursula har desuden klienter i sin private praksis i München, Tyskland. Ursula Franke har siden 2008 indgået i den faste lærerstab på ISFO.

Thomas Bryson
Ud over sine mangeårige færdigheder indenfor Systemisk Opstilling er Thomas med sin jordforbunden varme, dybe menneskelige indsigter, faglige kompetence en værdsat underviser, som i en årrækek har været tilknyttet ISFO. Thomas henter sin særlige viden fra tre primære områder:

• Arbejdet med død og terminale patienter som hospice sygeplejerske.
• Træning og praksis indenfor Zen-buddhismen.
• Aikido som nærværstræning.

Thomas er fortatter til bogen: Encounters with death – om Trauma, trancer og Transformation.

Læs samtale med Ursula Franke fra Magasinet Forbindelser: Klik her.

Se video hvor Ursula taler om Traumer:

ISFO er priviligerede i at Ursula Franke-Bryson og Thomas Bryson er en del af de faste undervisere hos ISFO. Se deres video om Transformation og spiritualitet, som er en del af deres undervisningstemaer i  Danmark.