fbpx

Din vision – dit liv

Hvad skal dit liv handle om? Ønsker du mere klarhed, mod eller retning? 

Velkommen til en temaaften, hvor vi med Systemisk Opstilling tager hul på de første skridt mod en
STÆRK OG LYSENDE VISION.

Kender du følelsen af at meningen med dit liv er Find kompasset der viser dig vejuklar eller manglende. At du ikke ved hvad du vil eller skal med dit professionelle eller private virke? Det kan også være, at du virkelig brænder for noget – en idé, et projekt eller et karriereskift. Måske ved du ikke, hvordan du kommer videre.

Fælles for mange mennesker er, at det kan være af stor betydning med mere klarhed, fokus og støtte i processen.

Hvad er en vision?

En vision kan beskrives som en ledestjerne, der lyser på himlen, og hele tiden viser dig næste skridt på vejen mod din drøm eller mål. Vores visioner er helt individuelle og forskellige. Det er kun og selv, som kan tage de nødvendige skridt i livet, for at komme derhen. De er forbundet med vores livserfaringer, potentialer, interesser og passion. Når alle disse elementer er i spil og vi er åbne i vores intuition, vil vejen tone frem.

Visionen findes i foreningen mellem det rationelle og intuitive og er forbundet med vores inderste kerne. Det peger på et transformationspunkt i livet og kalder på at vi står ved os selv og i vores eget lys. Først her blive de nye skridt synlige og stenene på vejen toner væk. Det er tættere på end vi umiddelbart er klar over – vi skal bare kikke i en anden retning. 

Vi tager udgangspunkt i spørgsmål som:

  • Hvad er du formet af
  • Hvad er du begrænset af.
  • Hvad drømmer du om.
  • Hvad er du god til.

Velkommen til temaaften om at finde DIN VISION.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: Mandag den 4. jan. kl.19.00 – 21.30
Sted: Thorvaldsensvej 3, baghuset 1.sal
Pris: Kr. 200 betales ved tilmelding
Vært: Liv Dhanyo Thommesen