Din vision – og vejen til målet med Systemisk Opstilling En smuk trappe op symboliserer vejen mod vores vision med Systemisk Opstilling

Kender du følelsen af at du virkelig brænder for noget – en idé, et projekt eller et karriereskift? Problemet er bare at du ikke ved, hvordan du kommer i gang eller videre i processen! Velkommen til en temaaften, hvor vi med Systemisk Opstilling tager hul på de første skridt mod en stærk og lysende vision med udgangspunkt i spørgsmål som:

  • Hvem er du?
  • Hvad kan du?
  • Hvad vil du?
  • Hvad skal du?

Vi skal ofte lede helt andre steder for svarene end vi umiddelbart regner med!

Foreningen af det rationelle og intuitive åbner til en dybere kontakt med vores inderste væsen – vores udtryk i livet generelt og arbejdslivet specifikt. Når vi kan forene disse modsætninger kan vi få fat i vores talenter, potentialer og unikke udtryk. 

Enhver succesrig udviklingsproces skal derfor have sit udspring i en autentisk og stærk lyst. Vi må have kontakt til vores kerne og finde frem til vores dybere værdier og passion i livet. 

Med Opstillingsmetoden får du kontakt med kernen

Denne temaaften er foruden et kortere oplæg af mere undersøgende, praktisk og oplevelsesorienteret karakter også med formålet at deltagerene kan gå på opdagelse i deres egne brændende ønsker for livet og forholde sig til udfordringer, forhindringer såvel som ressourcer og potentialer. 

Velkommen til en aften med ligesindende, som også er på en visions-rejse. Sammen vil vi skabe mulighed for at opdage dit reelle potentiale, så du bliver klædt på til at udfordre livet og nå dine mål! 

 

Praktiske oplysninger

Dato: Torsdag den 14. marts kl.19.00 – 21.30
Sted: Thorvaldsensvej 3, baghuset 1.sal
Pris: Kr. 200 betales ved tilmelding
Vært: Helene Guckelberger Thygesen