fbpx

Hvem er ISFO?

Underviser i Familieopstilling og Systemisk OpstillingLiv Dhanyo Thommesen
Liv er grundlægger og daglig leder af ISFO. Hun er primær underviser på instituttets uddannelser samt ekstern konsulent for integration af Opstillingsmetoden i sociale og arbejdsrelaterede sammenhænge. Hun har en bred uddannelse inden for området og er bl.a. Psykoterapeut med speciale i Systemisk Opstilling & Familieopstilling, Procesorienteret Psykologi, Krops-, Chok- og Traumeforløsende terapi samt Mindfulness.

Kirsten PriceKirsten Price
Kirsten er gennemgående underviser på Masteruddannelsen. Hun er oprindelig uddannet skuespiller, sanger og danser med mange års professionel virke og skiftede herefter kurs og uddannede sig som psykoterapeut. Har nu egen praksis og holder sig løbende opdateret med  efteruddannelser især indenfor traumebearbejdning. Kirsten er også uddannet Familieopstiller og har sin egen praksis i København

 

 

Lise Kramer underviser i Systemisk Opstilling i børnehøjdeLise Kramer
Oprindelig uddannet folkeskolelærer har Lise arbejdet som specialpædagogisk udviklingskonsulent på en PPR. Siden 2007 har hun haft egen psykoterapeutisk praksis i København. Lise holder kurser, foredrag og udviklingsforløb indenfor området relationskompetence, fagpersonligt lederskab, konflikthåndtering, skilsmisse, kollegial respons samt laver personaletræning. Superviserer endvidere ledere, pædagoger, lærere, terapeuter med flere.

Anette Sjøgaard Dodd
I vil møde Anette på Masteruddannelsen, hvor hun er gennemgående underviser. Anette er dedsuden uddannet psykoterapeut med egen praksis og Unge – og familie konsulent.

 

 

Erik SvarerErik Svarer underviser på ISFO i Organisationsopstilling
Erik er underviser på ISFO. Uddannet psykolog og med mange års erfaring med Systemisk Opstilling i forbindelse med supervision og i Organisationer. På ISFO underviser Erik i Parforhold og Organisationsopstilling. Har primært fungeret som supervisor i mange forskellige sammenhænge, bl.a. for familiebehandlere, læger, lærere, psykologer, pædagoger, socialrådgivere, erhvervsledere m.fl.