fbpx

Hvem er ISFO?

Underviser i Familieopstilling og Systemisk OpstillingLiv Dhanyo Thommesen
Liv er grundlægger og daglig leder af ISFO. Hun er primær underviser på instituttets uddannelser samt ekstern konsulent for integration af Opstillingsmetoden i sociale og arbejdsrelaterede sammenhænge. Hun har en bred uddannelse inden for området og er bl.a. Psykoterapeut med speciale i Systemisk Opstilling & Familieopstilling, Procesorienteret Psykologi, Krops-, Chok- og Traumeforløsende terapi samt Mindfulness.

 

Lene Hauerberg er kreativ medarbejder på ISFOLene Hauerberg
Uddannet socialrådgiver og med diverse terapeutiske forløb bag sig. Lene elsker at lege med ord og kreative grafiske udfoldelser og er således vores designer og sprognørd i forhold til hjemmesiderne, uddannelsesmaterialer mv. Lene er redaktør på vores artikler og udadvendte arbejde med at promovere ISFO.

 

Erik SvarerErik Svarer underviser på ISFO i Organisationsopstilling
Erik er underviser på ISFO. Uddannet psykolog og med mange års erfaring med Systemisk Opstilling i forbindelse med supervision og i Organisationer. På ISFO underviser Erik i Parforhold og Organisationsopstilling. Har primært fungeret som supervisor i mange forskellige sammenhænge, bl.a. for familiebehandlere, læger, lærere, psykologer, pædagoger, socialrådgivere, erhvervsledere m.fl. 

 

Anja Ladefoged underviser i Familieopstilling på ISFOAnja Ladefoged
Uddannet socialrådgiver og Psykoterapeut med speciale i Systemisk Opstilling & Familieopstilling. Anja er certificeret Mindfulnessinstruktør og har udgivet 2 Mindfulness cd´er. Mindfulness – enkelt og effektiv samt Mindfulness for børn & unge. Som socialrådgiver har Anja den 3-årige Diplomuddannelse inden for Børn- og Unge-området. 

 

Lone underviser i Familieopstilling på ISFOLone Munksgaard
Sagsbehandler i Job- og Kompetencecenter Vest, hvor hun dagligt støtter unge ledige ud på jobmarkedet. Lone har en 2-årig  Lifecoach-uddannelse og  er uddannet Passioncoach. Efterfølgende har hun uddannet sig  som Opstiller i Systemisk & Familieopstilling og Skyggefacilitator. Lone har siden 2015 undervist på basisuddannelsen i Jylland.

 

Julie Claësson underviser på ISFOJulie Claësson
Uddannet psykoterapeut, familieholdingterpeut, familierådgiver, superviser, underviser samt certificeret familieopstiller. Arbejder med familieopstillinger efter ønske i individuel terapi, eller i grupper. Har både åbne aftner og faste fortløbende grupper. Elsker at arbejde dybt og finde frem til hvad der forhindre kærligheden og vores fulde potentiale i at flyde frit.