Hvem er ISFO?

Liv Dhanyo Thommesen
Liv er grundlægger og daglig leder af ISFO. Hun er primær underviser på instituttets uddannelser samt ekstern konsulent for integration af Opstillingsmetoden i sociale og arbejdsrelaterede sammenhænge. Hun har en bred uddannelse inden for området og er bl.a. Psykoterapeut med speciale i Systemisk Opstilling & Familieopstilling, Procesorienteret Psykologi, Krops-, Chok- og Traumeforløsende terapi samt Mindfulness.

Anja Ladefoged
Uddannet socialrådgiver og Psykoterapeut med speciale i Systemisk Opstilling & Familieopstilling. Anja er certificeret Mindfulnessinstruktør og har udgivet 2 Mindfulness cd´er. Mindfulness – enkelt og effektiv samt Mindfulness for børn & unge. Som socialrådgiver har Anja den 3-årige Diplomuddannelse inden for Børn- og Unge-området. Anja er primus motor for vores eksterne aktiviteter og tilbud.

Lone Munksgaard
Sagsbehandler i Job- og Kompetencecenter Vest, hvor hun dagligt støtter unge ledige ud på jobmarkedet. Lone har en 2-årig  Lifecoach-uddannelse og  er uddannet Passioncoach. Efterfølgende har hun uddannet sig  som Opstiller i Systemisk & Familieopstilling og Skyggefacilitator. Lone har siden 2015 undervist på basisuddannelsen i Jylland.

Lene Hauerberg
Uddannet socialrådgiver og med diverse terapeutiske forløb bag sig. Lene elsker at lege med ord og kreative grafiske udfoldelser og er således vores designer og sprognørd i forhold til hjemmesiderne, uddannelsesmaterialer mv. Lene er redaktør på vores artikler og udadvendte arbejde med at promovere ISFO.