Hvem er ISFO?

Liv Dhanyo Thommesen er leder af ISFO og arbejde med Familieopstilling og Systemisk OpstillingLiv Dhanyo Thommesen
Liv er grundlægger og daglig leder af ISFO. Hun er primær underviser på instituttets uddannelser samt ekstern konsulent for integration af Opstillingsmetoden i sociale og arbejdsrelaterede sammenhænge. Hun har en bred uddannelse inden for området og er bl.a. Psykoterapeut med speciale i Systemisk Opstilling & Familieopstilling, Procesorienteret Psykologi, Krops-, Chok- og Traumeforløsende terapi samt Mindfulness.

 

Anja Ladefoged underviser i Familieopstilling på ISFOAnja Ladefoged
Uddannet socialrådgiver og Psykoterapeut med speciale i Systemisk Opstilling & Familieopstilling. Anja er certificeret Mindfulnessinstruktør og har udgivet 2 Mindfulness cd´er. Mindfulness – enkelt og effektiv samt Mindfulness for børn & unge. Som socialrådgiver har Anja den 3-årige Diplomuddannelse inden for Børn- og Unge-området. Anja er primus motor for vores eksterne aktiviteter og tilbud.

 

Lene Hauerberg er kreativ medarbejder på ISFOLene Hauerberg
Uddannet socialrådgiver og med diverse terapeutiske forløb bag sig. Lene elsker at lege med ord og kreative grafiske udfoldelser og er således vores designer og sprognørd i forhold til hjemmesiderne, uddannelsesmaterialer mv. Lene er redaktør på vores artikler og udadvendte arbejde med at promovere ISFO.

 

Erik SvarerErik Svarer underviser på ISFO i Organisationsopstilling
Erik er underviser på ISFO. Uddannet psykolog og med mange års erfaring med Systemisk Opstilling i forbindelse med supervision og i Organisationer. På ISFO underviser Erik i Parforhold og Organisationsopstilling. Har primært fungeret som supervisor i mange forskellige sammenhænge, bl.a. for familiebehandlere, læger, lærere, psykologer, pædagoger, socialrådgivere, erhvervsledere m.fl. 

 

Lone Munksgaard undersiser på ISFOLone Munksgaard
Sagsbehandler i Job- og Kompetencecenter Vest, hvor hun dagligt støtter unge ledige ud på jobmarkedet. Lone har en 2-årig  Lifecoach-uddannelse og  er uddannet Passioncoach. Efterfølgende har hun uddannet sig  som Opstiller i Systemisk & Familieopstilling og Skyggefacilitator. Lone har siden 2015 undervist på basisuddannelsen i Jylland.