fbpx

Er du interesseret i Master i Familieopstilling og Systemisk Opstilling?

Hvis du på nogen måde overvejer at uddanne dig indenfor Familieopstilling, så må du give dig selv denne enestående mulighed og tilmelde dig vores intro-aften.

Her vil du høre om Familieopstillingens teoretiske grundlag og metodens rødder. Du vil også opleve en Familieopstilling, hvor du har mulighed for måske at deltage som enten klient eller repræsentant. 

Du vil ligeledes høre om hvilke kvalifikationer du opnår ved at gennemføre uddannelsen og ikke mindst hvilken personlig rejse du kan forvente, som vil komme både dig selv og din familie tilgode. 

Vi vil også introducerer dig for uddannelsens moduler og hvilke fagområder du efterfølgende vil kunne arbejde med.

På Intro-aftenen vil du også få en lille smagsprøve på den særlige stemning og samværet der er på Masteruddannelse i Familieopstilling.

Programmet for aftenen

Mennesker i en Familieopstilling“Opstilling kan noget helt unikt. Jeg har selv oplevet og har hos andre set overraskende og dybe indsigter og følgende forandringer. Prøv det!” Lene Bak. Giver 5 ud af 5 stjerner

“Opstillingsmetoden har givet mig nye værdifulde metoder i mit arbejde som terapeut. Jeg har på egen krop mærket, hvor effektive og transformerende opstillingsmetoderne er.” Holger Spanggaard. Giver 5 ud af 5 stjerner

“Er fuldstændig vild med hvad opstilling kan. Metoden er en gave”. Julie Claësson.  Giver 5 ud af 5 stjerner

 

 

 

 

 

… du vil også høre mere om alle vores øvrige aktiviteter

Vi håber at se dig til vores infomøde arrangement. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder telefonnummer og mailadresse nederst på siden.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Online: Tirsdag den 18. juni
kl. 20 – 21. Tilmelding HER

København: Torsdag den 8. august kl. 19 – 21. Tilmelding HER

Det koster ikke noget at deltage: Tilmeld dig via link herunder.
Vært: Liv Dhanyo Thommesen