fbpx

Uddannelsesmuligheder inden for Opstillingsmetoden

Familieopstilling og Systemisk Opstilling er kommet for at blive. Metoderne er hurtigt blevet mere og mere anerkendte og efterspurgte. På ISFO har vi i en længere årrække udbudt kortere og længere uddannelser i Opstillingsmetoden. Vores kursister kommer fra en bred vifte af faggrupper, som har det tilfælles at de arbejder med mennesker.

ISFO er et anerkendt uddannelsessted, som udbyder flere forskellige uddannelser i Opstillingsmetoden. Uddannelserne har et målrettet fokus med konkrete læringsmål. Uddannelserne er rettet mod forskellige målgrupper, så de er tilrettelagt efter forskellige fagligheder og en bred vifte af kompetencer.

Nedenfor kan du se en oversigt over vores forskellige uddannelser. Hvis du vil læse om hver enkelt uddannelse kan du klikke på de enkelte link for yderligere information.

Uddannelser i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

  • ONLINEUDDANNELSE: Et let tilgængeligt Onlineuddannelsesforløb til dig, som søger praktisk og faglig inspiration i dit arbejde med mennesker både individuelt og generelt. Som deltager bliver du indført i hvordan metoden kan anvendes og omsættes ind i konsultation, proces og samtale.
  • BASISUDDANNELSE: Her vil du lære at omsætte Opstillingsmetoden med individuelle klienter over et intenst 4 mdr. uddannelsesforløb. Fokus vil være på brug af figurer og gulvmarkører.
  • GRUND- & OVERBYGNINGSUDDANNELSE: En grundig indføring i Opstillingsmetoden, så man kan omsætte den i individuelle samtaler og klienter, med par såvel som gruppeprocesser og Opstillinger i grupper. Metoden vil desuden introduceres med temaer som eksempelvis sygdom, afhængighed, stress, etc.
  • EFTERUDDANNELSE I FAMILIEOPSTILLING FOR PSYKOTERAPEUTER: Et forløb målrettet mennesker som har en psykoterapeutisk uddannelse og gerne vil bruge Opstillingsmetoden professionelt. Det fælles faglige ståsted giver et direkte fokus på et praksisorienteret forløb.
  • BØRN OG UNGE OPSTILLING: Et målrettet uddannelsesforløb for mennesker, som ønsker at bruge Opstillingsmetoden med børn og unge til at fremme trivsel i børnefællesskaber, i skoler og institutioner.
  • SUPERVISORUDDANNELSEN: Et teoretisk og praktisk funderet efteruddannelsesforløb, hvis man ønsker at uddanne sig som supervisor eller på andre måder ønsker at videreuddanne sig.

Vores uddannelsesforløb er tilrettelagt efter mange års erfaring, så metoden bedst muligt integreres og omsættes i det faglige og personlige virke.

ONLINEUDDANNELSE

Læs mere her

BASISUDDANNELSE

Læs mere her

GRUND- & OVERBYGNINGSUDDANNELSE

Læs mere her

EFTERUDDANNELSE FOR
PSYKOTERAPEUTER

Læs mere her

 

BØRN OG UNGE OPSTILLING

Læs mere her

SUPERVISORUDDANNELSE

Læs mere her