fbpx

 Kurser og workshops i Familieopstilling og Systemisk Opstilling 

ISFO tilbyder forskellige kursusforløb og workshops af kortere eller længere varighed og med forskelligt indhold.

Vores weekendkurser er populære fordi alle deltagere har mulighed for at få lavet deres egen Familieopstilling. Det er et intenst, forløsende og bevægende kursus for mennesker, som ønsker forandring i livet. Har du et tema som du gerne vil bearbejde, er det her et kursus for dig.

Vores Workshop i Organisationsopstilling har til formål at give deltagerne viden om og færdigheder til at facilitere processer, der støtter løsningen af arbejds- og organisationsrelaterede udfordringer. Kurset i Organisationsopstilling strækker sig over 4 dage, som handler om hvordan man kan bruge Organisationsopstilling i den individuelle rådgivning, sparring eller konsultation. 

Vi har tilrettelagt et kortere kursus i Opstilling med børn og unge. Det er vores erfaring, at mange fagpersoner har et ønske om at tale med børn om svære temaer opgiver ofte, da de ikke ved hvordan de skal gribe samtalen an. Systemisk Opstilling i og med børnegrupper og klasser er en let og levende måde at arbejde i børnehøjde med børnenes trivsel og konkrete problemstillinger.

Vi har erfaret at viden, indlæring og visse processer med fordel kan formidles online. Vi er derfor ved at udbygge vores repertoire af online kurser og uddannelser. Kurserne er målrettet både fagpersoner, personlig og familiær udvikling.

Hvis du gerne vil videreuddanne eller dygtiggøre dig indenfor supervision, så har vi igen glæden af at udbyde Kursus i Supervision. Supervision hviler på mange forskellige metoder og traditioner, som har dét til fælles at de skaber nye indsigter med varig effekt. Supervision er indlejret i et anerkendende læringsmiljø, hvor rummelighed og autenticitet er de centrale elementer. Opstillingsmetoden har vist sig at være enestående i supervisionsrummet. 

Vi har desuden en udviklingsgruppe.. Her har deltagerne mulighed for at være en del af en fordybende gruppe, hvor der bliver arbejdet med Opstillingsprocesser. Deltagerne vil både få en Familieopstilling og få arbejdet med deres temaer.

ISFO tilbyder også kurser ud af huset. Hvis du vil høre mere, så kontakt os endelig. Vi har mange års erfaring med at lave skræddersyede foredrag og forløb, som passer ind i konkrete sammenhænge og i forhold til specifikke faggrupper og behov. Send en mail til info@isfo.dk for at høre mere.

Oversigt over kurser

Du kan læse om de enkelte kurser og workshops herunder. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os: info@isfo.dk