Kurser og workshops i Familieopstilling og Systemisk Opstilling 

ISFO tilbyder forskellige kursusforløb og workshops af kortere eller længere varighed og med forskelligt indhold.

Vores weekendkurser er populære fordi alle deltagere har mulighed for at få lavet deres egen Familieopstilling. Det er et intenst, forløsende og bevægende kursus for mennesker, som ønsker forandring i livet. Har du et tema som du gerne vil bearbejde, er det her et kursus for dig.

Vi har desuden en udviklingsgruppe.. Her har deltagerne mulighed for at være en del af en fordybende gruppe, hvor der bliver arbejde med Opstillingsprocesser. Deltagerne vil både få en Familieopstilling på et par gang og på anden måde arbejde med deres tema. 

I august 2019 får ISFO igen besøg af Albrecht Mahr. Det er en meget stor glæde, da Albrecht kan noget ganske særligt. Læs mere om kurset herunder. Vi kan varmt anbefale dig at gribe chancen og komme med, selvom kurset rent prismæssigt ligger i den høje ende. Vi har enkelte pladser til reduceret pris for mennesker med lavindkomst eller studerende.

ISFO tilbyder også kurser ud af huset. Hvis du vil høre mere, så kontakt os endelig. Vi har mange års erfaring med at lave skræddersyede foredrag og forløb, som passer ind i konkrete sammenhænge og i forhold til specifikke faggrupper og behov. Send en mail til ISFO for at høre mere.

Du kan læse om de enkelte kurser og workshops herunder. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os: info@isfo.dk


UDVIKLINGSGRUPPE

Læs mere her

 

ALBRECHT MAHR

Læs mere her