KURSER OG WORKSHOPS

ISFO tilbyder forskellige kursusforløb og workshops.

Vores weekendkurser er populære fordi alle deltagere har mulighed for at få lavet deres egen Familieopstilling. Det er et intenst, forløsende og bevægende kursus for mennesker, som ønsker forandring i livet.

Vi har desuden et udviklingsforløb, som starter i efteråret. Her har deltagerne mulighed for at være en del af en fordybende gruppe, hvor der bliver arbejde med Opstillingsprocesser.

I maj 2018 får ISFO besøg af Albrecht Mahr. Det er en meget stor glæde, da Albrecht kan noget ganske særligt. Læs mere om kurset herunder. Vi kan varmt anbefale dig at gribe chancen og komme med, selvom kurset rent prismæssigt ligger i den høje ende. Vi har enkelte pladser til reduceret pris for mennesker med lavindkomst eller studerende.

Igen i år får vi besøg af Ursula Franke og Tom Bryson. De har i 10 år besøgt Danmark og det er ikke uden grund, at ISFO igen og igen inviterer dem som gæsteundervisere. De er kendt og elsket for deres store faglighed såvel som menneskelige varme. Denne gang er det et forløb, som henvender sig til mennesker som har uddannet sig inden for Opstillingsmetoden. Kontakt evt. ISFO for at høre nærmere.

ISFO tilbyder også kurser ud af huset. Hvis du vil høre mere, så kontakt os endelig. Vi har mange års erfaring med at lave skræddersyede foredrag og forløb, som passer ind i konkrete sammenhænge og i forhold til specifikke faggrupper og behov. Send en mail til ISFO for at høre mere.

Du kan læse om de enkelte kurser og workshops herunder. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os: anja@isfo.dk


UDVIKLINGSFORLØB

Læs mere her

 

BOOK ET KURSUS

Læs mere her

 

URSULA FRANKE & TOM BRYSON

Læs mere her