Uddannelse i Familieopstilling og Systemisk OpstillingKursister fra uddannelse i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

En grundig, alsidig og let omsættelig uddannelse

  • Ønsker du at deltage i en uddannelse i Familieopstilling, Systemisk Opstilling og Organisationsopstilling?
  • Vil du gerne bruge metoden inden for både individuelle sammenhænge såvel som arbejde med par, grupper og organisationer?
  • Vil du gerne indføres i metodens mangfoldige muligheder i et levende, dynamisk og professionelt læringsmiljø?
  • Vil du gerne være en del af en gruppe og et fællesskab, hvor man sammen vokser både personligt og professionelt?

Forløbet består af en 1-årig grunduddannelse og en 1-årig overbygningsuddannelse, hvor man melder sig til et år af gangen.

Næste hold starter torsdag den 12. september 2019 i København

Velkommen til et uddannelsesforløb som er bygget op omkring relevant og opdateret teori samt brugbare metoder og værktøjer inden for Familieopstilling, Systemisk Opstilling og Organisationsopstilling. Foruden et solidt teoretisk fundament vil deltagerne lære de færdigheder og redskaber, der er nødvendige for at bearbejde personlige, familiemæssige og sociale temaer.

Uddannelsesforløbet vil desuden ruste deltagerne til at bruge metoden i individuelle konsultationer såvel som grupperelaterede sammenhænge. Der er særligt fokus på at alle får en anvendelig, velfunderet og tidssvarende uddannelse, som kan berige og omsættes ind i det personlige ståsted og den aktuelle jobsituation.

De to uddannelsesår kvalificerer deltagerne til at deltage på et certificeringsforløb med en endelig certificering. Certificeringforløbet indeholder supervision og en afsluttende certificering, som man bliver certificeret Opstiller.

Alt det praktiske

Tilmeld dig uddannelsen herunder.

OBS: Hvis du kommer fra Jylland, Fyn eller Bornholm kan du deltage til reduceret pris på grund af de ekstra omkostninger, der er i forbindelse med transport og overnatning.

INDHOLD PÅ UDDANNELSEN

Læs mere om de 10 moduler på uddannelsen

Klik her

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Her kan du se datoer og priser

Klik her

CERTIFICERINGSFORLØB

Studiekrav og certificeringsforløb

Klik her

Se videoer med kursister fra ISFO, hvor de fortæller om, hvordan de bruger Opstillingsmetoden, samt hvordan det har været for dem, at gå på uddannelsen. Du er velkommen til at deltage på vores gratis info-møder, hvor du vil høre mere, kan oplevet metoden og stille spørgsmål.