Uddannelse i Familieopstilling og Systemiske OpstillingKursister fra uddannelse i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

En grundigt, alsidigt og let omsætteligt uddannelse

  • Ønsker du at deltage i en uddannelse i Familieopstilling, Systemisk Opstilling og Organisationsopstilling?
  • Vil du gerne bruge metoden indenfor både individuelle sammenhænge såvel som arbejde med par, grupper og organisationer?
  • Vil du gerne indføres i metodens mangfoldige muligheder i et levende, dynamisk og professionelt læringsmiljø?
  • Vil du gerne være en del af en gruppe, hvor man sammen vokser både personligt og professionelt?

Forløbet består af en 1 årig grunduddannelse og en 1 årig overbygningsuddannelse, hvor man melder sig til et år af gangen.

Næste hold starter torsdag den 1. november i København.

Velkommen til et uddannelsesforløb, som er bygget op omkring relevant og opdateret teori samt brugbare metoder og værktøjer inden for Familieopstilling, Systemisk Opstilling og Organisationsopstilling. Foruden et solidt teoretisk fundament vil deltagerne lære de færdigheder og redskaber, der er nødvendige for at bearbejde personlige, familiemæssige og sociale temaer.

Uddannelsesforløbet vil desuden ruste deltagerne i at bruge metoden i individuelle konsultationer såvel som grupperelaterede sammenhænge. Der er særligt fokus på, at alle får en anvendelig, velfunderet og tidssvarende uddannelse, som kan berige og omsættes ind i det personlige ståsted og den aktuelle jobsituation.

De to uddannelsesår kvalificerer deltagerne til at deltage på et certificeringsforløb med en endelig certificering. Certificeringforløbet indeholder supervision og en afsluttende certificering, som man bliver certificeret Opstiller.

OBS: Early Bird rabat ved tilmelding og betaling før 1. august 2018

Indtast rabatkode EARLY ved tilmelding og få uddannelsen til reduceret pris.

Hvis du kommer fra Jylland, Fyn eller Bornholm kan du deltage på uddannelsen til reduceret pris på grund af de ekstra omkostninger der er i forbindelse med transport og overnatning. Ved tilmelding før den 1. august er der Early Bird rabat på kr. 2.000! Indtast koden EARLY ved tilmelding.

Her finder du alle informationer vedrørende uddannelsen i Familieopstilling og Systemiske Opstilling

INDHOLD PÅ UDDANNELSEN

Læs mere om de 10 moduler på uddannelsen

Klik her

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Her kan du se datoer og priser

Klik her

CERTIFICERINGSFORLØB

Studiekrav og certificeringsforløb

Klik her

Se videoer med kursister fra ISFO, hvor de fortæller om, hvordan de bruger Opstillingsmetoden, samt hvordan det har været for dem, at gå på uddannelsen. Du er velkommen til at deltage på vores gratis info-møder, hvor du vil høre mere, kan oplevet metoden og stille spørgsmål.