Et grundigt, alsidigt og let omsætteligt uddannelsesforløb

Ønsker du at uddannelse dig indenfor Familieopstilling, Systemisk Opstilling og Organisationsopstilling? Vil du gerne bruge metoden indenfor både individuelle sammenhænge såvel som arbejde med par, grupper og organisationer. Vil du gerne indføres i metodens mangfoldige muligheder i et levende, dynamisk og professionelt læringsmiljø? Vil du gerne være en del af en gruppe, hvor man sammen vokser både personligt og professionelt?

Næste hold (K-11) starter torsdag d. 8. februar kl. 14.00 i København. Tilmeld dig i god tid for at sikre dig en plads.

Velkommen til et uddannelsesforløb, som er bygget op omkring relevant og opdateret teori samt brugbare metoder og værktøjer inden for Systemisk Opstilling Organisationsopstilling Familieopstilling.

Foruden et solidt teoretisk fundament vil deltagerne rustes med de færdigheder og redskaber, der er nødvendige for at bearbejde personlige, familiemæssige og sociale temaer.

Uddannelsesforløbet vil desuden ruste deltagerne til at bruge metoden i individuelle konsultationer såvel som grupperelaterede sammenhænge. Der er særligt fokus på, at deltagerne får en anvendelig, velfunderet og tidssvarende uddannelse, som kan berige og omsættes ind i det personlige ståsted og den aktuelle jobsituation.

De to uddannelsesår kvalificerer deltagerne til at deltage på et certificeringsmodul, hvor der er mulighed for at blive certificeret i henhold til internationale standarder i Systemisk Opstilling & Familieopstilling.

MERE OM UDDANNELSEN

Læs mere om de 10 moduler på uddannelsen

Klik her

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Her kan du se datoer og priser

Klik her

CERTIFICERINGSFORLØB

Studiekrav og certificeringsforløb

Klik her

Tilmeld dig uddannelsen:
KLIK HER

Tilmeld dig uddannelsen, reduceret pris for Fyn, Jylland og Bornholm:
KLIK HER