fbpx

Uddannelse i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

En grundig, alsidig og let omsættelig uddannelse

Uddannelsesstart den 26. september. Early bird rabat på kr. 5.000 ved tilmelding og betaling nu. 

 • Familieopstilling med kursister fra ISFOØnsker du at deltage i en uddannelse i Familieopstilling, Systemisk Opstilling og Organisationsopstilling?
 • Vil du gerne bruge metoden inden for både individuelle sammenhænge såvel som arbejde med par, grupper og organisationer?
 • Vil du gerne indføres i metodens mangfoldige muligheder i et levende, dynamisk og professionelt læringsmiljø?
 • Vil du gerne være en del af en gruppe og et fællesskab, hvor man sammen vokser både personligt og professionelt? 

Forløbet består af en 1-årig grunduddannelse og en 1-årig overbygningsuddannelse, hvor man melder sig til et år af gangen.

Familieopstilling og Systemisk Opstilling vil løfte dit faglige niveau

Vi har sammensat et uddannelsesforløb som er bygget op omkring relevant og opdateret teori samt brugbare metoder og værktøjer inden for Familieopstilling, Systemisk Opstilling og Organisationsopstilling. Foruden et solidt teoretisk fundament vil deltagerne lære de færdigheder og redskaber, der er nødvendige for at bearbejde personlige, familiemæssige og sociale temaer.

Uddannelsesforløbet vil desuden ruste deltagerne til at bruge metoden i individuelle konsultationer såvel som grupperelaterede sammenhænge. Der er særligt fokus på at alle får en anvendelig, velfunderet og tidssvarende uddannelse, som kan berige og omsættes ind i det personlige ståsted og den aktuelle jobsituation.

De to uddannelsesår kvalificerer deltagerne til at deltage på et certificeringsforløb med en endelig certificering. Certificeringforløbet indeholder supervision og en afsluttende certificering, hvor man bliver “Certificeret Opstiller”.

“Opstillingsmetoden har samlet al min faglige viden i én praktisk metode” har Erik Svarer, som er seniorkonsulent og nu underviser på ISFO, udtalt. 

At uddanne dig inden for Opstillingsmetoden er en investering i dig selv

Foruden den faglige og praktiske del af uddannelsen, som er helt central, er der også en personlig bonus idet du træner og integrerer metoden igennem praktisk færdighedstræning. Det betyder, at der er rig mulighed for at kigge på, belyse og bearbejde dine egne temaer og ønsker for livet. 

Der vil være demonstrationer af metoden i plenum, hvor man som kursist får lavet sin egen Familieopstilling med efterfølgende personlig og faglig refleksion. Herudover er der løbende mindre øvelser samt træning af metoden. Til dette bruger vi det materiale, som deltagerne ønsker at arbejde med.  

Uddannelsen er bygget op i moduler, der som et puslespil – brik for brik-  samler det fulde billede af metoden. Hvert modul har desuden forskellige relevante temaer, som vi mennesker enten personligt, familiært eller professionelt har – eller har haft inde på livet. Du kan læse om uddannelsens moduler her. 

Familieopstilling er godt for slægten både bagudrettet og fremadrettet

Noget af det særlige ved Opstillingsmetoden og særligt den del, som handler om familien er, at den falder i hak med den epigenetiske forskning. Det betyder, at begivenheder tilbage i slægten via vores gener kan påvirke os. Prægningerne huskes gennem generationer … og det stopper selvfølgelig ikke med os. Læs om det i denne korte artikel. Du kan også lytte til denne radioudsendelse på P1, som netop omhandler epigenetik. 

I Familieopstilling er vi netop optaget af det, der er sket i slægten for at få et fuldt billede af den nuværende eller efterfølgende generations udfordringer. Med uddannelsen får du mulighed for at se på mønstre i din egen slægt såvel som du får redskaber til at arbejde med det professionelt. Kom derfor til et af vores info-møder eller temaaftener:

 

 • Hvis du ønsker at vide mere.Kursister fra uddannelse i Familieopstilling og Systemisk Opstilling
 • Gerne vil møde underviserne.
 • Måske snakke med en kursist.
 • Det kan være, at du har spørgsmål.
 • Vil opleve Familieopstilling og Systemisk Opstilling i praksis.
 • Ønsker at høre om vores forskellige uddannelser.
 • Nysgerrig på din egen Opstilling af din familie?

Velkommen til informationsmøde på ISFO 

Alt det praktiske

Tilmeld dig uddannelsen herunder.

OBS: Hvis du kommer fra Jylland, Fyn eller Bornholm kan du deltage til reduceret pris på grund af de ekstra omkostninger, der er i forbindelse med transport og overnatning.

INDHOLD PÅ UDDANNELSEN

Læs mere om de 10 moduler på uddannelsen

Klik her

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Her kan du se datoer og priser

Klik her

CERTIFICERINGSFORLØB

Studiekrav og certificeringsforløb

Klik her

Se videoer med kursister fra ISFO, hvor de fortæller om, hvordan de bruger Opstillingsmetoden, samt hvordan det har været for dem at gå på uddannelsen. Du er velkommen til at deltage på vores gratis info-møder, hvor du vil høre mere, kan opleve metoden og stille spørgsmål.