Er du interesseret i at høre mere om Opstillingsmetoden eller opleve hvad en Opstilling er og hvordan man arbejder?

Vi afholder forskellige Introduktions aftener- og workshops om Opstillingsmetoden både i København, hvor ISFO er beliggende, men også rundt om i landet. Du tilmelder dig nederst på siden.

INTRO-AFTEN

Er du interesseret i at høre mere om Familieopstilling og Systemisk Opstilling samt metodens muligheder i forhold til temaer i eget eller andres liv?

På denne aften vil du høre om Opstillingsmetoden, dens rødder og om hvordan man med processer arbejder med temaer i livet. Der er ligeledes mulighed for at afprøve metoden selv, og desuden at stille spørgsmål af både faglig og personlig karakter.

En aften som er tilrettelagt for alle, som er interesseret i at vide mere om Opstillingsmetoden og overvejer at deltage i en workshop eller uddannelsesforløb indenfor Familieopstilling eller Systemisk Opstilling.
01 august 2017 19:00
Thorvaldsensvej 3, baghuset 1. sal, 1871 Frb. C
GRATIS

INTRO-WORKSHOPS

Vil tilbyder en introducerende workshops, hvor vi foruden at lave flere Familieopstillinger i plenum, også har fokus på at introducere de teoretiske grundbegreber, som Opstillingsmetoden hviler på.

Deltagerne vil gennem øvelser og processer blive introduceret til facilitatorrollen, for at opleve metodens virkemidler i arbejde med mennesker.

Workshoppen er ideel for dig, som vil vide mere om Familieopstilling og Systemisk Opstilling og overvejer en kortere eller længere uddannelse inden for Opstillingsmetoden.

Om kort tid vil der blive lagt nye datoer op, som du kan tilmelde dig.

Vi glæder os til at møde dig og dele Opstillingens mangfoldige univers og processer med dig.

Deltagelse på weekenden koster kr. 500,-.

Introducerende weekend-workshop for alle, som er interesseret i vores uddannelser. Foruden Familieopstillinger i plenum, er fokus rettet mod de teoretiske grundbegreber, som kendetegner Opstillingsmetoden. Weekenden giver også deltagerne mulighed for at erfare facilitatorrollen gennem konkrete processer.
23 september 2017 10:00
Thorvaldsensvej 3, baghuset 1. sal, 1871 Frb. C
DKK 500.00