BookingWizz for WordPress License Key Validation

Step 3 of 3
To finish the installation please enter your valid codecanyon license key and codecanyon username which comes in receipt with your purchase of our script.
Don't worry, you will be prompted to do this only once.

Please don't forget that for EVERY INSTALLATION of this script you need to get separate license from codecanyon.net (by purchasing our script, each purchase equals to 1 additional license, as stated in Envato Licensing Terms)

(original BookingWizz license key)

(exact username of account which purchased BookingWizz)

(domain which will have final license associated with)

Er du interesseret i at høre mere om Opstillingsmetoden eller opleve hvad en Opstilling er og hvordan man arbejder?

Vi afholder forskellige Introduktions aftener- og workshops om Opstillingsmetoden både i København, hvor ISFO er beliggende, men også rundt om i landet. Du tilmelder dig nederst på siden.

INTRO-AFTEN

Er du interesseret i at høre mere om Familieopstilling og Systemisk Opstilling samt metodens muligheder i forhold til temaer i eget eller andres liv?

På denne aften vil du høre om Opstillingsmetoden, dens rødder og om hvordan man med processer arbejder med temaer i livet. Der er ligeledes mulighed for at afprøve metoden selv, og desuden at stille spørgsmål af både faglig og personlig karakter.

INTRO-WORKSHOPS

Vil tilbyder en introducerende workshops, hvor vi foruden at lave flere Familieopstillinger i plenum, også har fokus på at introducere de teoretiske grundbegreber, som Opstillingsmetoden hviler på.

Deltagerne vil gennem øvelser og processer blive introduceret til facilitatorrollen, for at opleve metodens virkemidler i arbejde med mennesker.

Workshoppen er ideel for dig, som vil vide mere om Familieopstilling og Systemisk Opstilling og overvejer en kortere eller længere uddannelse inden for Opstillingsmetoden.

Om kort tid vil der blive lagt nye datoer op, som du kan tilmelde dig.

Vi glæder os til at møde dig og dele Opstillingens mangfoldige univers og processer med dig.

Deltagelse på weekenden koster kr. 500,-.