fbpx

Skab forandring i dit eget og din families liv

– Familiens Sjæl er et let tilgængeligt onlineprodukt du og din familie kan inspireres af

Er du interesseret i personlig udvikling og samtidig ønsker at blive klædt endnu bedre på i dit faglige virke? Dette hænger nemlig sammen, når vi ønsker at udvide vores repertoire og værkstøjskasse.

Systemisk Opstilling og Familieopstilling er en fantastisk metode, uanset om det drejer sig om personlig udvikling og vækst eller at øge sine faglige kompetencer.Skab forandring i Familien med Familieopstilling

Vi har udviklet produktet Familiens Sjæl, hvor du hjemmefra og i ro og mag kan udforske dig selv i forhold til din familie, dine børn, og din partner eller eks-partnere. Det hele set i lyset af din opvækst og udfordringer forbundet hermed. Det er en spændende rejse tilbage i tiden gennem generationer, hvor du vil opdage de dynamikker, mønstre og temaer, som har præget din slægt gennem mange år.

Familiens Sjæl handler om dig og dit liv. Ved at udforske dit liv i fortiden, får du nye perspektiver på de mønstre, vaner og udfordringer, som du har ’arvet’ fra din familie og slægt gennem generationer. Og hvordan du kan ændre dem i nutiden.

En væsentlig sidegevinst ved at arbejde med Familiens Sjæl er at du vil få en ny og interessant vinkel til at arbejde med klienter eller borgere, hvis dette er dit arbejdsområde. Det hele starter nemlig med os selv, når vi ønsker at hjælpe, støtte, guide, vejlede og rådgive andre.

Familiens Sjæl består af en række kortere videoer med inspiration og undervisning. Desuden er der guidede meditationer, som vil sætte dig i den rolige og åbne tilstand, der gør det lettere for dig at udforske og bruge materialet – og ikke mindst at skabe forandringer.  Til sidst er der nogle arbejdsark, hvor du både får teoretisk viden, inspiration til refleksion og konkrete opgaver, som du selv kan udføre.

Samlet oversigt over indholdet i Familiens Sjæl: 

Videoer – samlet varighed ca. 2,5 time:Familiens Sjæl skaber samtaler

 1. Introduktion
 2. Det vi kommer fra
 3. Fortiden
 4. Parforholdet
 5. Børnene
 6. Skilsmisse
 7. Sammenbragte familier
 8. Glæde
 9. Kriser
 10. Svigt
 11. Vrede
 12. Angst
 13. Afhængighed
 14. Sygdom
 15. Fremtiden
 16. Opstilling hjemme
 17. Rundt om spisebordet
 18. Tak for livet

Der vil løbende tilføres flere inspirations videoer så der i alt bliver minimum 20 forskellige.
De kommende er:
Seksualitet.
Sammenhold.
Kærlighed

Tag vare på familien m. Familieopstilling
Alle videoer har inspiration til praktiske skridt. Enkelte videoer er rene praksisvideoer.
Guidede meditationer – samlet varighed ca. 2,5 timer:
 • Meditativ Familieopstilling.
 • Lad kærligheden vokse.
 • Styrk dit selvværd.
 • Kom ud af angst.
 • Forbundet og en del af alt.
 • Boost din glæde.
 • Du er en del af livet på jorden.
Arbejdsark til bearbejdning og refleksion:
Gå på opdagelse i din Familiehistorie.
Parforhold set i lyset af Familieopstilling.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Medlemsside:

Ved køb får du tilsendt en adgangskode og et link til en medlemsside, hvor alle video, audiofiler og arbejdsarkene ligger. De er dine til evig tid og du vil altid have adgang til medlemssiden med din adgangskode. Så gem den. 

Pris:
Kr. 397 til 3. april. Herefter kr. 497.

Liv Dhanyo Thommesen underviser i Systemisk Opstilling for børn og unge

Liv Dhanyo Thommesen
Familiens Sjæl er udviklet og tilrettelagt af Liv Dhanyo Thommesen med udgangspunkt i Familieopstilling og Systemisk Opstilling samt en mangeårig erfaring omkring forandringsprocesser med mennesker.