fbpx

Kompetenceudvikling – på kant med tiden

– at udvikle og integrere talenter

Kompetenceudvikling – professionelt såvel som personligt – er stadig relevant for mange mennesker, især når det handler om at nå mål, ønsker og drømme i livet.  Systemisk Opstilling og Kompetenceudvikling

Almindeligvis defineres ordet med: Menneskers evne til – og muligheden for – at omsætte færdigheder, viden og indstilling til konstruktive handlinger på jobbet.

Kompetenceudvikling handler med andre ord om:
Know who – hvem vi er
Know how – kunnen.
Know what – viden.
Know why – identitet og mening..

Fokus på kompetenceudvikling er således på udvikling af et nyt selvbillede og nye færdigheder, ny viden og udvikling af den menneskelige identitet og indstilling. Disse elementer skal erfares, udfoldes og integreres og dermed blive et udtryk for hvem vi er i verden.

“Whether you think you can, or you think you can’t – you’re right.” (Henry Ford)

På denne temaaften er der skabt rammer for at vi kan gå på opdagelse i vores kompetencer og ikke mindst skabe forudsætninger for at vi kan integrere dem, så de bliver en levende del af vores udtryk og handlemuligheder. Ved hjælp af kompetenceudvikling med Systemisk Opstilling sikrer vi os at deltagerne får helt konkrete oplevelser med sig, så de første skridt mod integration bliver taget.

Udvikle kompetencer med Systemisk Opstilling

I løbet af aftenen kommer vi ind på:

  • At opdage nye sider i os selv.
  • At skabe konstruktiv forandring.
  • At fremme kreative processer.
  • At arbejde med mål og retning.

Velkommen til en aften som handler om at tage vores kompetencer og talenter til os. Foruden et oplæg vil der være en mere oplevelsesorienteret del, så deltagerne får mulighed for at kigge på egne liv og kompetenceudvikling.

Tilmelding her >

Tilmelding her >

Praktiske oplysninger

Dato: Mandag den 22. okt. 2019 kl.19.00 – 21.30
Sted: Thorvaldsensvej 3, baghuset 1.sal
Pris: Kr. 200 betales ved tilmelding
Vært: Liv Dhanyo Thommesen

Kompetenceudvikling
– personligt og professionelt

Læs blogindlæg