fbpx

Online Familieopstilling

– et kursus for dig som vil arbejde med egen proces i en gruppe

Tag vare på familien m. FamilieopstillingHvis du gerne vil deltage i et kursus og udviklingsforløb med Familieopstilling, men ikke har mulighed for det rent praktisk. Det kan også være at du ikke kan skaffe tid i kalenderen til det, bor i en anden landsdel eller ikke har mulighed for at afsætte en weekend, så er her en oplagt mulighed.

Sammen med gruppen har du mulighed for at arbejde med dine egne temaer. Som udgangspunkt vil vi fordybe os i følgende temaer:

  • MOR
  • FAR
  • PARFORHOLD
  • FREMTID

Indhold justeres efter behov og der vil være hjemmeopgaver mellem mødegangene.

Familieopstilling onlineOnline kurset foregår over zoom. Der tilsendes et link en uges tid før start. Du skal have adgang tiil internettet og sørge for at både mikrofon og video fungerer, så alle kan se hinanden på kurset.

Der værnes om fortrolighed. Zoom er godkendt iht. GDPR retningslinier. Hvis alle deltagere samtykker er der mulighed for at kurset optages, da der kan være relevante øvelser som deltagerne kan ønske at gentage på et senere tidspunkt eller arbejde videre med. 

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Datoer
19. aug., 26. aug. 21. sept. og 5. oktober 2020

Tidspunkt
17.30 – 20.30

Pris
Kr. 1.500, som betales i 2 rater.

OBS: Max antal deltagere er 6. 

Mødested
Du vil modtage et link til zoom, så du kan være med hjemmefra eller hvor det nu passer dig. Det er dog vigtigt at der er lidt gulvplads, så vi kan arbejde med processer.

Underviser i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

Underviser
Liv Dhanyo Thommesen har i en årrække afholdt kurser i Familieopstilling. Hun er stifter af ISFO, som er et uddannelsescentrum for Opstillingsmetoden