fbpx

Visions Værksted med Systemisk OpstillingTo brikker sættes sammen - sædan er det med Systemisk Opstilling, når man skal finde sin vision. Oplev det selv!

Din vision er mål og ønske for fremtiden, og skal lyse som et ønskede fremtidigt billede. Uden vision kan det være kompliceret at vide hvor man skal hen i livet. Systemisk Opstilling er et let tilgængeligt redskab til at retning og afklaring af mål. Velkommen til et forløb er for dig, der savner: 

Smil på læben 
Boblen i maven 
Glæde og motivation 

En vision kan beskrives som en ledestjerne, der lyser på himlen og viser dig de næste skridt på vejen mod din drøm eller mål. Visioner er forskellige. For nogle er det at hjælpe, for andre at være rollemodel for sine børn, at blive selvstændig, eller skifte karriere osv. 

Vigtigst af alt, hvad er din vision? 

Vi vil bl.a. arbejde med dine: 

  • Forhindringer, vaner & stamtræshistorier 
  • Styrker & netværk 
  • Kreativitet som værktøj 

Efter forløbet vil du have fundet din vision. Du har din egen arbejdsmappe og du ved, hvad du specifikt skal gøre for at komme i mål med din drøm. Du ved og kan mærke, hvad dine styrker er, så du kan holde fokus og nå i mål. Du får desuden et netværk, hvor I har mulighed for at støtte og sparre med hinanden under hele forløbet

 Praktiske oplysninger 

Datoer 
11. september 
25. september 
9. oktober 
23. oktober 
6. november 
20. november 

Tidspunkt
Kl. 17 – 21 alle dage 

Pris
Kr. 3.000, som betales ved tilmelding. OBS kun 10 pladser.

Sted:
ISFO – Institut for Systemisk Opstilling og Familieopstilling
Thorvaldsensvej 3, baghuset 1. sal
1871 Frederiksberg C 

 

Helene Guckelberger Thygesen

Uddannet socialpædagog, life-coach, arbejdsglæde-konsulent og certificeret systemisk Familieopstiller fra ISFO, med stor erfaring i individuelle sessioner og gruppeforløb. Helenes passion er at støtte mennesker i at finde deres vision i livet.Helene er Systemisk Opstiller fra ISFO