fbpx

Den Tågede Vej – om afhængighed og misbrug

– et arbejdssæt

Bliv fri af afhængighed med den tågede vejMange mennesker er mærket af afhængighed og misbrug. De er enten selv låst fast af misbrugets forførende kraft eller vokset op i familier med misbrug. Det kan ikke være helt ved siden af at påstå, at så godt som alle mennesker i en eller anden udstrækning er ramt.

I mit mangeårige arbejde med mennesker, som har eller har haft misbrug inde på livet, har jeg med glæde oplevet både betydningsfulde forvandlinger, men også vigtigheden af at se på sin familiehistorie og få belyst afhængighed og misbrug ud fra et langt større perspektiv, da det ofte ’nedarves’ gennem generationer.

Undersøgelser viser, hvordan overforbrug og misbrug går igennem slægter og anvendes som løsninger på enten at komme væk fra noget svært eller hen til en ønsket tilstand, hvilket er naturligt for os alle at søge.

Et vigtigt bidrag til misbrugsbehandlingen

Der er mange indfaldsvinkler i forhold til afhængighed og misbrug. Med stor respekt for det omfattende professionelle og faglige arbejde, der udføres i Danmark, er denne bog og dertilhørende guidede meditationer og videoen et supplement med bidrag fra min praksis, som hviler på et anerkendende systemisk – fænomenologisk verdensbillede og et humanistisk menneskesyn, hvor jeg bruger Systemisk Opstilling og Familieopstilling til at gå flere lag dybere end den almindelige behandling ofte tilbyder.

Jeg møder derfor mange mennesker som har afhængighed inde på livet, familiemæssigt såvel som personligt og professionelt – netop fordi de ønsker at bevæge sig nærmere ind til kernen og komme i kontakt med mere holdbare og bevidstgørende løsninger.”

Kom ud af afhængighed

Med denne pakke kan du tage dine første skridt i forhold til at hjælpe dig selv eller én du kender til at bearbejde afhængighedens mangfoldige udtryk.

Jeg foreslår, at du først lytter til videoen og herefter læser E-bogen. De guidede meditationer kan du lave når og hvor det passer dig og gerne flere gange.

For at læse E-bogen skal du bruge en E-bogslæser, som findes i to former — i fysisk form som et stykke hardware og som en app, du kan downloade. En E-bogslæser-app kan du downloade til din tablet eller smartphone.

Der findes forskellige apps til at læse E-bøger med. Vi anbefaler App’en eReolen, som virker både til Apple, PC og Androidprodukter, og den gratis.

Du kan læse E-bogen, mens du er på nettet, eller du kan downloade den og læse den, mens du er offline. 

Hvis du har brug for yderligere støtte, læring, terapi, undervisning mv. efter at have arbejde med Den tågede vej, er du velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan tilrettelægge et forløb for dig i forhold til dig eller dine kæres behov for yderligere støtte til at skabe forandringer i misbrugets mange ansigter.

Bedste hilsener

Skærmbillede 2019-08-08 kl. 14.24.48.png

 

 

Liv Dhanyo Thommesen

Ved køb får du tilsendt en mail med login til siden, hvor E-bog, lydfiler og video ligger.

Det er dit til evigt eje.

Kampagnepris kr. 200,-