Online Familieopstilling og Systemisk Opstilling

– gør det let for dig selv af udvikle dig og lære

Vi har en række muligheder for at lære og udvikle dig hvor og når det passer dig. Pt. har vi to forskellige som du kan fordybe dig i.

Helt enkelt: Online uddannelsen i Familieopstilling og Systemisk Opstilling:

Lær Familieopstilling online

Et let tilgængeligt online uddannelsesforløb til dig, som søger praktisk og faglig inspiration i dit arbejde med mennesker generelt og som du kan omsætte ind i din aktuelle jobfunktion.

Uddannelsen består af 5 uddannelsesmoduler af 2 timers varighed, som du enten kan se online når de afholdes eller når det passer dig. Du får endvidere en E-bog, audiofiler, relevante videoer samt supervision i forhold til metoden omsat i forhold til dit liv og din aktuelle jobsituation.

Den tågede vej – om misbrug og afhængighed i familier

Vejen er tåget når man er taget af misbrug

Der er mange indfaldsvinkler i forhold til afhængighed og misbrug. Med stor respekt for det om-fattende professionelle og faglige arbejde, der udføres i Danmark, er dette arbejdssæt et supplement med bidrag, som hviler på et anerkendende systemisk – fænomenologisk verdensbillede og et humanistisk menneskesyn, hvor Systemisk Opstilling og Familieopstilling kan bruges til at se på afhængighed fra et andet perspektiv.

Mange mennesker som har afhængighed inde på livet, familiemæssigt såvel som personligt og professionelt. Med denne pakke kan du tage dine første skridt i forhold til at hjælpe dig selv eller én du kender til at bearbejde afhængighedens mangfoldige udtryk.

Familiens sjælFamiliens sjæl med Familieopstilling

Skab positive forandring i dit eget og din families liv
 
Familiens Sjæl består af en række kortere videoer med inspiration, belyser udfordringer og kan bruges til at støtte dig og din familie. Du finder også flere guidede meditationer samt arbejdsark til at understøtte en positiv forandring og god selvudvikling. Familiens Sjæl indeholder:
 
Videoer – samlet varighed 1 1/2 time:
1. Introduktion.
2. Det vi kommer fra.
3. Fortiden.
4. Parforholdet.
5. Skilsmisse.
6. Børnene.
7. Svigt.
8. Angst.
9. Vrede.
10. Fremtiden.
11. Familieopstilling hjemme (Praksisvideo).
 
Flere Praksisvideoer er på vej og der vil løbende tilføres flere inspirations videoer så der i alt bliver 20 forskellige.
 
Guidede meditationer – samlet varighed ca. 2 timer:
1. Meditativ Familieopstilling.
2. Lad kærligheden vokse.
3. Styrk dit selvværd.
4. Kom ud af angst.
5. Forbundet og en del af alt.
6. Boost din glæde.
 
Arbejdsark:
Gå på opdagelse i din Familiehistorie.
Parforhold set i lyset af Familieopstilling.