fbpx

Online kurser og uddannelse i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

Online uddannelsen i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

Lær Familieopstilling online

Et let tilgængeligt online uddannelsesforløb til dig, som søger praktisk og faglig inspiration i dit arbejde med mennesker generelt og som du kan omsætte ind i din aktuelle jobfunktion.

Uddannelsen består af 5 uddannelsesmoduler af 2 timers varighed, som du enten kan se online når de afholdes eller når det passer dig. Du får endvidere en E-bog, audiofiler, relevante videoer samt supervision i forhold til metoden omsat i forhold til dit liv og din aktuelle jobsituation.

Forandringens DNA – fra slægt til essens

  • Længes du efter at skabe forandring i dit liv – sådan for alvor?Forandringens DNA - fra slægt til essens
  • Har du svært ved at finde ud af, hvad du ønsker og i hvilken retning, du skal gå?
  • Bliver du ofte for ’pleasende’ overfor andre og glemmer dig selv?
  • Er du alt for god til at finde fejl og mangler ved dig selv – og måske også andre?
  • Mister du let modet og har svært ved at holde fokus?
  • Hvordan ville du have det med at få succes i livet – både personligt og fagligt?
  • Vil du gerne være en del af et fællesskab med ligesindede?

Gør-det-selv Familieopstilling

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at afdække mønstre, arbejde med sig selv og familien for herigennem at skabe forandringer for sig selv og de kommende generationer.

Vi har en del af ansvaret for at ændre uhensigtsmæssige mønstre og adfærd i forhold til vores børn og de kommende generationer. Med Familieopstilling har vi en gennemprøvet metode, som mange personer og familier allerede har haaft glæde af, til at skabe varige forandringer i forhold til udfordringer, som vi har fået med os i fødselsgave. 

På dette onlinekursus får du trin for trin mulighed for at arbejde med Familieopstillingsmetoden med udgangspunkt i at udforske, undersøge og forholde dig til din enestående familie og mønstre som er gået gennem generationer.

Den tågede vej – om misbrug og afhængighed i familier

Vejen er tåget når man er taget af misbrug

Der er mange indfaldsvinkler i forhold til afhængighed og misbrug. Med stor respekt for det om-fattende professionelle og faglige arbejde, der udføres i Danmark, er dette arbejdssæt et supplement med bidrag, som hviler på et anerkendende systemisk – fænomenologisk verdensbillede og et humanistisk menneskesyn, hvor Systemisk Opstilling og Familieopstilling kan bruges til at se på afhængighed fra et andet perspektiv.

Mange mennesker som har afhængighed inde på livet, familiemæssigt såvel som personligt og professionelt. Med denne pakke kan du tage dine første skridt i forhold til at hjælpe dig selv eller én du kender til at bearbejde afhængighedens mangfoldige udtryk.

Familiens sjælFamiliens sjæl med Familieopstilling

Skab positive forandring i dit eget og din families liv
 
Familiens Sjæl består af en række kortere videoer med inspiration, belyser udfordringer og kan bruges til at støtte dig og din familie. Du finder også flere guidede meditationer samt arbejdsark til at understøtte en positiv forandring og god selvudvikling. 

Lige én ting

En række små videoklip med inspiration til livets små og store spørgsmål og udfordringer.
 
Gratis naturligvis.