Online Familieopstilling og Systemisk Opstilling

– gør det let for dig selv af udvikle dig og lære

Vi har en række muligheder for at lære og udvikle dig hvor og når det passer dig. Pt. har vi to forskellige som du kan fordybe dig I.

Online uddannelsen i Familieopstilling og Systemisk Opstilling:

Et let tilgængeligt online uddannelsesforløb til dig, som søger praktisk og faglig inspiration i dit arbejde med mennesker generelt og som du kan omsætte ind i din aktuelle jobfunktion.

Uddannelsen består af 5 uddannelsesmoduler af 2 timers varighed, som du enten kan se online når de afholdes eller når det passer dig. Du får endvidere en E-bog, audiofiler, relevante videoer samt supervision i forhold til metoden omsat i forhold til dit liv og din aktuelle jobsituation.

Lær Familieopstilling online

Den tågede vej – om midbrug og afhængighed i familier.

Der er mange indfaldsvinkler i forhold til afhængighed og misbrug. Med stor respekt for det om-fattende professionelle og faglige arbejde, der udføres i Danmark, er dette arbejdssæt et supplement med bidrag, som hviler på et anerkendende systemisk – fænomenologisk verdensbillede og et humanistisk menneskesyn, hvor Systemisk Opstilling og Familieopstilling kan bruges til at se på afhængighed fra et andet perspektiv.

Mange mennesker som har afhængighed inde på livet, familiemæssigt såvel som personligt og professionelt. Med denne pakke kan du tage dine første skridt i forhold til at hjælpe dig selv eller én du kender til at bearbejde afhængighedens mangfoldige udtryk.

Vejen er tåget når man er taget af misbrug